δωσε και αλλα στοιχεια ,τι ακριβως θες να κανεις? Αν θες να φτιαξεις ζυμαρι παρε μια ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 1000 ΓΡ ΜΕΛΙ 300 ΓΡ γενικα να ξερεις οτι πρωτα βαζουμε τα στερεα και μετα τα υγρα και προσπαθουμε να βαζουμε τοσο ωστε να πετυχουμε την ρευστοτητα που θελουμε.Κυριως ολοι κανουν το ζυμαρι ετσι ωστε να πιανετε με το χερι και να μην κολα. ΑΝ ΘΕς ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕς
ΜΑΝΟ ευχαριστω για τις πληροφοριες μεχρι τωρα ταιζω τροφη του εμποριου,επειδη ομως εχω το ζυμωτηριο λεω αν βρω μια καλη συνταγη να κανω τη τροφη μονος μου εχω 50 μελισια και λεω να τα παω γυρω στα 60 για να μπορω να τα περιποιουμε γιατι εχω μεγαλη τρελα με τις μελισσες πιστευω να ανεβασω μερικες φωτογραφιες καιτα ξαναλεμε
4 σχόλια:
δωσε και αλλα στοιχεια ,τι ακριβως θες να κανεις?
Αν θες να φτιαξεις ζυμαρι παρε μια
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ 1000 ΓΡ
ΜΕΛΙ 300 ΓΡ
γενικα να ξερεις οτι πρωτα βαζουμε τα στερεα και μετα τα υγρα και προσπαθουμε να βαζουμε τοσο ωστε να πετυχουμε την ρευστοτητα που θελουμε.Κυριως ολοι κανουν το ζυμαρι ετσι ωστε να πιανετε με το χερι και να μην κολα.
ΑΝ ΘΕς ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕς
ΜΑΝΟ ευχαριστω για τις πληροφοριες μεχρι τωρα ταιζω τροφη του εμποριου,επειδη ομως εχω το ζυμωτηριο λεω αν βρω μια καλη συνταγη να κανω τη τροφη μονος μου εχω 50 μελισια και λεω να τα παω γυρω στα 60 για να μπορω να τα περιποιουμε γιατι εχω μεγαλη τρελα με τις μελισσες πιστευω να ανεβασω μερικες φωτογραφιες καιτα ξαναλεμε
Καλός τον σήμερα σε ανακάλυψα και εγώ ...θα σας μαλώσω ένα email βρε παιδιά "εδώ μεγάλε ΝΕΟ blog"
Καλή επιτυχία και καλές ανάρτησης
Καλορίζικο το blog. Καλές αναρτήσεις!
Δημοσίευση σχολίου